dimecres, 29 de maig del 2019

El problema amb la immigració

El problema amb els immigrants del Marroc es que la majoria no aprofita l’oportunitat d’estar en un país més avançat que el seu. Molts d’ells es dediquen a cometre crims per això ha pujat l’índex de criminalitat brutalment.  Altre problema relacionat sería els dels menors no acompanyats, quasi tots no s’integren i per això quan surten al ser majors de 18 anys comencen a fer delictes.
A més a més, com podem ajudar a altres persones si no podem ni amb nosaltres?

Crec que en aquestes persones se'ls hauria d’ajudar en el seu país ja que si venen aquí majoritàriament és en patera i endeutant-se amb les màfies, això sol ser per culpa de l’efecte trucada, aquest ha matat a moltes persones, hi ha un munt de cadàvers al mar.

Una bona solució seria ajudar-los al seu país, així no arrisquen la seva vida i tampoc s’endeuten. Això no sería necessari si el rei no fos tan egoísta.

En resum, hi ha molts immigrants problemàtics. L’efecte trucada no hauria d’existir i també hauríem de controlar tota la criminalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'ús del Mòbil

L'ús del Mòbil Hola, em dic Jahnat Saddique i sóc una alumna de l’institut Milà I Fontanals, avui us volia parlar sobre l'ús del...